pride
pride

Love and Pride

Treat your pet with love & pride


Lemmikit. Ne rakastavat meitä sellaisina kuin olemme, ehdoitta ja täydellä sydämellä. Lemmikkien rakkaus on horjumatonta ja ehdotonta: innostuneesta tervehdyksestä ja hännän heilutuksista kotiin palatessa, aina rakastavaan kehräykseen yhteisten hetkien aikana. Tätä rajatonta rakkautta ja yhtenäisyyttä maailma kaipaisi mielestämme enemmän.
Me täällä Lily's Kitchenissä tunnustamme ihanan monimuotoisen yhteisömme ja uskomme, että jokainen ansaitsee tulla juhlituksi. Samalla tavalla kuin nelijalkaiset kumppanimme rakastavat omistajaansa ylpeydellä ja ennakkoluulottomasti, me haluamme jakaa viestin rajattomasta rakkaudesta. Lily's Kitchen on tukenut LGBTQ+ yhteisöjä useamman vuoden ajan Englanninssa, ja haluamme jatkaa tätä mahtavaa perinnettä myös Suomessa. Tämän kunniaksi ja LGBTQ+-yhteisöjen tukemiseksi lanseeraamme Love and Pride -reseptimme, joiden tuotosta 100 % lahjoitetaan Seta:n nuorisotyöhön*. Annetaan karvaiselle perheenjäsenelle rakkautta ruoan kautta ja jaetaan lemmikkiemme rakkaus muun maailman kanssa. 

*Kokonaislahjoitus on 16 000 euroa. Lue lahjoituksen ehdot tästä

Pride
Pride

Seta:n lahjoituksen ehdot

 

1. Lily’s Kitchen lahjoittaa 100% Love & Pride -tuotteiden myyntivoitosta Seta:n nuorisotyöhön.

2. Love & Pride kissan ja koiran tuotteiden myyntituotot on 15 447 euroa.

3. Lily’s Kitchen on sitoutunut lahjoittamaan 16 000 euroa Seta:n nuorisotyöhön.

4. Lahjoitus tehdään kokonaisuudessaan riippumatta siitä, kuinka monta Love & Pride tuotetta myydään kampanja-aikana.

5. Seta:n nuorisotoiminnasta voi lukea lisää osoitteessa https://nuoret.seta.fi/.

Ylpeänä tuemme Seta:n nuorisotyötä Seta on ihmisoikeusjärjestö, jonka tavoitteena on yhteiskunnan kokonaisvaltainen muutos, jotta ihmisoikeudet ja hyvinvointi toteutuvat Suomessa ja kansainvälisesti riippumatta ihmisten seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta. Lue lisää Seta:n nuorisotyöstä osoitteessa https://nuoret.seta.fi/

Love & Pride koiran märkäruoka

Me Lily’s Kitchenillä uskomme siihen, että koirat voivat opettaa meille yhden jos toisenkin asian rakkaudesta. Mitä tahansa puemmekin päälle, miltä näytämme tai ketä rakastamme, koira hyväksyy sinut ja rakastaa sinua ehdoitta, aina. Auttaaksemme levittämään rakkautta, lahjoitamme 100% Love & Pride -tuotteiden myyntituotoista* SETA ry:lle ja heidän tekemälleen elämää muuttavalle työlle.

Ja mikä olisikaan sen parempi tapa osoittaa vastineeksi rakkautta nelijalkaisille ystävillemme, kuin herkullinen ateria? Beef Supper täysravinto värikkäillä vihanneksille kuten porkkanalla, parsakaalilla ja vihreillä pavuilla on viljaton resepti, joka sisältää tuoretta naudanlihaa, perunoita, omenoita ja yrttejä sekä kaikkia tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita, joita rakastettu koirasi tarvitsee. Tässä rakkaudelle kaikissa sen muodoissa.
*Lahjoitus yhteensä 16 000 €.

Love & Pride kissan märkäruoka

Me Lily’s Kitchenillä uskomme siihen, että kissat voivat opettaa meille yhden jos toisenkin asian rakkaudesta. Mitä tahansa puemmekin päälle, miltä näytämme tai ketä rakastamme, kissa hyväksyy sinut ja rakastaa sinua ehdoitta, aina. Auttaaksemme levittämään rakkautta, lahjoitamme 100% Love & Pride -tuotteiden myyntituotoista* SETA ry:lle ja heidän tekemälleen elämää muuttavalle työlle.

Osoita kissallesi ruoalla, jota he rakastavat, kuinka paljon arvostat kaikkea, mikä tekee heistä sen keitä he ovat (erityisesti pehmeät tassut). Tämä viljaton resepti on täyttä ja tasapainoista ravintoa ja sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet. Se on täynnä tuoreena valmistettua lihaa, sisäelimiä ja vastuullisesti hankittua kalaa, eikä se sisällä lisättyä sokeria. Tässä rakkaudelle kaikissa sen muodoissa.

*Lahjoitus yhteensä 16 000 €.

Pride
Pride